Personvernserklæring

Hvilken type informasjon vi samler inn

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk.

Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-postadresse, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

 

Hvordan vi samler inn informasjon

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

 

Hvorfor vi samler inn slik personlig informasjon

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  • Å tilby og betjene tjenestene;

  • For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte;

  • For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger;

  • For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke for å levere og forbedre våre respektive tjenester;

  • For å overholde gjeldende lover og regler.

 

 

Hvordan vi lagrer, bruker, deler og avslører din personlige informasjon

Vårt firma er hostet på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Alle gatewayer for direkte betaling som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma, overholder standardene satt av PCI-DSS som administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

 

Hvordan vi kommuniserer med våre besøkende

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å innkreve gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, produkter og kampanjer, eller etter behov for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

Hvordan vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsverktøy

Det er viktig å merke seg at tredjeparts tjenester, for eksempel Google Analytics eller andre applikasjoner som tilbys gjennom Wix App Market, plassering av informasjonskapsler eller bruk av andre sporingsteknologier gjennom Wix tjenester, kan ha sine egne retningslinjer for hvordan de samler inn og lagrer informasjon. Siden dette er eksterne tjenester, dekkes ikke slik praksis av Wix personvernregler.

 

Klikk her for å se hvilke informasjonskapsler som er lagret på nettstedet ditt.


Hvordan kan du trekke tilbake ditt samtykke

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på leif@aasgard.no eller sende oss en mail til: Aasgård Frisørinteriør, Valhallagata 16, 4631 Kristiansand, Norge

 

Oppdateringer av personvernregler

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så les den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

 

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, blir du invitert til å kontakte oss på leif@aasgard.no eller sende oss en mail til: Aasgård Frisørinteriør, Valhallagata 16, 4631 Kristiansand, Norge.