Steril Kam bilde nettside.JPG

STERIL KAM

Hygiene og smittevern er viktig i bransjen, spesielt i nåværende smittesituasjon. Med Steril Kam vil en fjerne fare for Covid-19, lus, eksem eller andre overførbare sykdommer som følge av gjenbruk av kam.

Kammen er frisørdesignet, anti-statisk og er laget av raskere nedbrytbart materiale. Dette stopper bruken av farlige kjemikalier til rengjøring.

 

Du kjøper Steril Kam av oss og gir den videre til kunden din (mot en mindre avgift bakt inn i tjenesten) og kundene dine får dermed en garanti for at din salong bruker rent utstyr til klipping.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan modellen fungerer og tjen ekstra penger til salongen samtidig som du hindrer smitte blant dine ansatte og kunder.

Germix bilde nettside.JPG

GERMIX 2

Frisørsalonger bruker ofte dyre og miljøfarlige kjemikalier til rengjøring av sakser, kammer, børster og utstyr. Vi selger KUN original GERMIX 2 som er produsert i Italia og som er er CE-godkjent. CE-godkjenning er viktig, da dette merket er produsentens garanti for at alle direktiver som har med sikkerhet å gjøre, er oppfylt.

 

GERMIX 2 kommer med to skuffer og fullverdig erstatter av såkalt "kamvann" som brukes for å fjerne bakterier fra rengjort utstyr i frisørsalonger og i hudpleiesalongerog som garantert steriliserer alt utstyret på minimum 15 minutter, ved hjelp av ​ultrafiolett lys.

Ved bruk av GERMIX 2 unngår man bruk av farlige kjemikalier og resultatet blir det samme til en billigere pris. Driften av GERMIX 2 er kun strøm til 8W lysrør samt å skifte dette hver 9. måned.